Prijzen

Met een passie voor fotojournalistieke fotografie maak ik elke bruiloft uniek en persoonlijk. Ik vertel graag het beeldverhaal van jullie trouwdag, zoals jullie hem bedacht hebben.

Je kunt kiezen uit verschillende totaalpakketten, voor ieder wat wils. Mijn trouwreportages zijn altijd inclusief een online gallery met de geselecteerde en bewerkte foto’s in de hoogste resolutie. Een reportage van 11 uur bevat gemiddeld 500 foto’s.


Yes I Do Wedding Photographyprijzen-collage-01-yesido

Ik ben er graag de hele dag bij: van make-up en jurkaantreksessie tot en met het feest. Zo word je hele dag vastgelegd als een soort documentaire, een compleet verhaal. Opgebouwd uit bijzondere momenten en details, blijdschap, emotie en romantiek. En natuurlijk een shoot van jullie tweetjes op een mooie locatie. Geen cliché foto’s maar unieke strakke beelden met echte emoties. Zoals je ze in mijn portfolio vindt.

“Een uniek verslag van jouw mooiste dag.”

€1675,-

Basispakket C voor 6 uur trouwfotografie + Fine-Art album


prijzen-page-fotos3jorisamber

Een reportage van de dag

Een journalistieke reportage van het begin tot en met het einde. Ik ben als een soort ‘fly on the wall’ aanwezig, op jacht naar mooie momenten. Ik maak overzichtsfoto’s en vangen de juiste details. Jullie gasten hoeven niet te poseren, je mag me zelfs negeren!

De fotoshoot

Tijdens de shoot ben ik iets meer regisseur. Ik doe alles om super knallers te maken met jullie in de hoofdrol. We zoeken een gave locatie op en met een paar aanwijzingen hier en daar maken we prachtige, creatieve beelden. Je mag romantisch doen, lachen, gek doen, precies zoals jullie zijn!

Wat krijgen we?

Een gepassioneerde fotograaf die de hele dag vanaf verschillende plekken vastlegt. Een fotoshoot op een mooie locatie. Speciaal geselecteerde en nabewerkte foto’s in de frisse kenmerkende stijl van Yes I Do. Alle zorg en toewijding om jullie een zo mooi mogelijke herinnering aan jullie trouwdag te geven.

yesido-trouwfotografie-collage-02yesido-martinleanne-3114

De pakketten

Om een volledige trouwreportage te maken, ben ik het liefst zo lang mogelijk aanwezig. Ik bied verschillende totaalpakketten aan. Kijk welk pakket het beste bij jullie past. Er komen verder geen extra kosten meer bij de pakketten. Wel kun je extra spreads voor het trouwalbum kopen voor 20,- euro per spread (2 pagina’s).

Deze prijslijst is geldig vanaf 1 juli 2017 en kan te allen tijde gewijzigd worden. De prijzen staan na betaling van de reserveringsbetaling vast. Alle prijzen zijn inclusief BTW.


Pakket C

Fotograaf 6 uur
Fine-Art album met 25 spreads (25x25)
Online gallery
Ongeveer 300 hoge resolutie foto's

€1675,-


Pakket B

Fotograaf 8 uur
Fine-art trouwalbum met 25 spreads (30x30cm)
Luxe bewaardoos
Online gallery
Ongeveer 400 hoge resolutie foto's

€2375,-


Pakket A

Fotograaf 11 uur
Fine-art trouwalbum met 25 spreads (30x30cm)
Online gallery
Ongeveer 500 hoge resolutie foto's

€2675,-


Pakket A+

Fotograaf 13+ uur
Fine-art trouwalbum met 25 spreads (30x30cm)
Luxe bewaardoos
2 luxe parent-albums (20x20)
Online gallery
Ongeveer 600 hoge resolutie foto's

€3095,-

Tweede fotograaf

Het is ook mogelijk om een tweede fotograaf te boeken bij Yes I Do. Wouter zal dan een extra (volwaardige) fotograaf meenemen. Vooral om ook de grotere bruiloften zo volledig mogelijk vast te leggen. Bij vooral de bruiloften van meer dan 70 daggasten kan het een goede aanwinst zijn om twee fotografen te hebben. De beelden worden nog steeds door Wouter geselecteerd en bewerkt, je krijgt alleen meer beelden en momenten en vanuit verschillende hoeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Yes we do!

Interesse? Reserveer alvast vrijblijvend je trouwdatum. Vraag naar de beschikbaarheid voor jullie trouwdatum. Ik spreek graag een keer live met jullie af om verder kennis te maken om te zien of het klikt!

Loveshoots

Naast bruiloftsreportages kun je mij ook boeken voor loveshoots. Om te gebruiken voor je uitnodigingen, of gewoon omdat het te gek is! Toffe locaties, mooi licht en mooie momenten tussen jullie. In combinatie met één van de trouwpakketten kun je tot 50% korting ontvangen op een loveshoot.


Loveshoot

Fotoshoot op locatie
+/- 2 uur fotografie
Online gallery
40-50 Hoge resolutie foto's

€395,-

De loveshoot is niet te boeken op een trouwdag

Trouwalbums

Een mooi luxe trouwalbum is één van de weinige tastbare herinneringen aan jullie trouwdag. Bij de pakketten zit standaard het Vintage Trouwalbum met 25 spreads inbegrepen. Gemiddeld wordt een trouwalbum met een compleet verhaal tussen de 40 en 60 pagina’s. Extra spreads (twee pagina’s) kosten 20 euro per spread.
Bekijk het trouwalbum

Laatste trouwreportages

new-balance-m996-gray