Over mij

Als ik de hele dag op jullie bruiloft mee ga lopen, wil je natuurlijk wel weten wie ik ben. Ik ben Wouter van Twillert (1983) en woon in Amersfoort. Ik ben sinds 2011 begonnen met Yes I Do, trouwfotografie zoals ik het mooi vind. Sinds 2014 ben ik full-time fotograaf met nog steeds de grootste passie voor trouwfotografie. Ik doe wat ik leuk vind; als ik fotografeer met mooie mensen op mooie locaties vergeet ik even de rest van de wereld. Het moment, de creatieve flow, de liefde van het bruidspaar maakt bruidsfotografie zo uniek.

“Be the best version of yourself you can be”

over-wouter

Wie ben ik?

Naast mijn fotocamera’s en iMac heb ik nog een creatieve (en supertalentvolle) vrouw om mijn leven mee te delen. En sinds juni 2015 hebben we samen een super mooi ventje gekregen met de (Friese) naam; Fije! Ik ben fanatiek basketballer en mountainbike zoveel als ik kan. Houd van lekker eten, goede koffie, vrienden en muziek. Ik reis graag naar romantische steden, stap niet zo graag in een kleine lift, maar wel op een snowboard. Ik ben fan van de hele trouw ‘experience’: trouwfotografie, trouwkaarten en trouwtaarten. Ik hou van mijn werk, mijn leven en mijn toekomst.

Historie

Opgegroeid in een groot gezin uit een vissersdorpje. Geboren met aanleg voor tekenen wist ik al snel dat ik vormgeving wilden gaan doen. Op de Cibap in Zwolle heb ik mijn multimedia vormgeving opleiding afgerond als Uitblinker van de MBO Raad. Daarna ben ik als eerste werknemer aangenomen door MediaMonks. Daar heb ik 10 jaar gewerkt en bijgedragen aan de explosieve groei die het tot de grootste online productie bedrijven heeft gemaakt. Nu ben ik mijn passie achterna gegaan en heb me volledig op fotografie gericht. Elke dag bezig zijn met fotografie en beeld!

cameras-yesido

What’s in my bag

2 x Canon 5D MkIII
Olympus OM-D EM-5

Canon 24mm f1.4 II L
Sigma 35mm f1.4 Art
Sigma 24-35mm f2.0
Canon 45mm TS-E  f2.8
Sigma 50mm f1.4 Art
Sigma 85mm f1.4
5 x 600EX RT Speedlite
5 x Gorillapod
ST-E3-RT

Kata Bumblebee PL-220
Holdfast Moneymaker

Photo Mechanic
Adobe Lightroom
Red Leaf Boutique
VSCO Film Pack

Follow me on Instagram

Ik documenteer mijn leven op instagram, wel zo overzichtelijk. Niet alleen bruidsfotografie, maar alles wat mij bezig houdt. Ik vind het leuk om je daar tegen te komen!

Instagram

Lees de meest gestelde vragen

Wil je nog meer weten, lees dan de meest gestelde vragen. Misschien staat het antwoord op jouw vraag daar ook wel bij.

Laatste fotoreportages


new-balance-m996-gray